Pretraľnik
Latest topics
Ukupno je: 3 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 3 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 34, dana ned lis 20, 2024 5:20 pm.
Sexi klub
4 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Sexi klub
Čuo sam da ima jako puno igrča u našem savezu koji se pretvaraju da su žene pa bi ih ja zamolio da se ne skrivaju te da kažu tko su zapravo ovdje u ovu temu.
Evo ja sam muškarac i jako sam sexi,ako me neka žena hoće tu sam i čekam,ali uvijet je da je i žena sexi.
Evo ja sam muškarac i jako sam sexi,ako me neka žena hoće tu sam i čekam,ali uvijet je da je i žena sexi.
Re: Sexi klub
HAHA,KOJI PAPAK,JA SAM MUSKO,A CIGARA JE ZENSKO SAMO SE PRETVARA DA JE MUSKO....IMA SISE....I STAVILA JE UMJETNOGA,ALI MALOG
ruky14- Broj postova : 89
A NE PRAVI MUSKARAC...SEXY MUSKARAC...E LJDUI KO OCE NEK SE JAVI IMAM SEXY NOGE I GUZICU...
Ajde ćuti mislit će ljudi da si peder.Ali evo kad se opisuju da i ja sebe opišem:
Sexi dlakave noge,sexi griva na glavi,sexi pivski trbuh,sexi mala guzica,sexi dugačka ona stvar,sexi stopala,samo si nokte zamjeram,malo su veliki ali svejedno su sexi.
Sexi dlakave noge,sexi griva na glavi,sexi pivski trbuh,sexi mala guzica,sexi dugačka ona stvar,sexi stopala,samo si nokte zamjeram,malo su veliki ali svejedno su sexi.
MISLIT CE DA SAM JA PEDER,AJME DAJ SI ODREZI NOKTE,BIC TES JAKO SEXY,ALI JA SAM SEXY,PRODAJEM SE ZA PAR MILIJUNA METALA I KRISTALA...HAHA,ONDA CETE VIDIT STA JE SEXY MUSKARAC...
izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga ,izvali ga
DA GA IZVALIM,AJD CIGARA DODI DO MENE DA NAM SE PIMPACI BOKSAJU LOL HEHE
TI SEXY,JA SAM SEXY,TI OCITO NEZNAS STO JE SEXY MUSKARAC....NO JEL BUS DOSO OVAJ CEKA...A TEBE NEMA...OCU NEKE PARE ZARADIT =)
E vidiš,taj meč bi mogao u kladionicu stavit.
P.S. Dolazim kasnim večernjim autobusom,ovaj mi pobjegao a drugog nema,auto mi stari neda,a vlak ne ide zbog šugavih tračnica,sjebale se nešto.Zračne luke nema.
P.S. Dolazim kasnim večernjim autobusom,ovaj mi pobjegao a drugog nema,auto mi stari neda,a vlak ne ide zbog šugavih tračnica,sjebale se nešto.Zračne luke nema.
A JBTE,PA KAK CE DOCEKAT DO NAVECER =(...HEHE STAVI U KLADIONICU HRVANJE U BLATU,S CURAMA...
Idem sudjelovat u tome.Hrvat ću se s curama u blatu,tooooooooooooooooooo .
Joj kad ju srušim,pa kad mi poludi ***** ima da ženska dreeeeeeeeeči.
Joj kad ju srušim,pa kad mi poludi ***** ima da ženska dreeeeeeeeeči.
HEHE,PAZI DA TE NEBI JOS ODVELA U KREVET...ALI RADE NEMOJ CUVAJ SE ZA MENE...=)
Dobro čuvat ću se za tebe,a s njom ako je mrga od 100 kila i ima pločice tvrde ko beton onda neću s njom u krevet.
PA STA OCES BOLJE TO...KAD CES SE UVALIT U GOVNA,ONDA CE TE ONA SPASAVAT...
Da al kad se trebam spojit s njom na kabl,ima da mi ona stvar ode,a to baš i ne želim.
Kud nema bežični prijenos.
Kud nema bežični prijenos.
JEDAMPUT CES VIDIT...HEHE,KAD CE TI GA NETKO PUSIT MOZDA TI GA ODGRIZNE...HAHAHAHAHAHA
ruky14 je napisao/la:JEDAMPUT CES VIDIT...HEHE,KAD CE TI GA NETKO PUSIT MOZDA TI GA ODGRIZNE...HAHAHAHAHAHA
Možda,a i ako bude to će biti kad mi ne bude trebao.
HAHA,MA TEBI NE TREBA UOPCE,TAK TI BEZVEZE UZIMA MJESTA U GACAMA...
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.